Håll koll på fotbollen i Europa
Premier League, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 och Serie A – de största fotbollsligorna ute i Europa som följs av miljontals människor varje matchdag. De startar på sensommaren och avslutas mot slutet av våren. Tiden mellan säsongerna känns som flera år – om det inte spelas ett världsmästerskap under sommaren – och när säsongerna väl närmar sig slutet kan man inte förstå att det i runda slängar har spelats 40 omgångar. Lägg därtill Europaspelet som de bästa lagen också ställer upp i. Tiden går helt enkelt för snabbt när man har skoj. Fotboll är skoj. Särskilt när man får se de bästa lagen göra upp mot varandra.

Gör fotbollen roligare
Det finns även en del knep att göra fotbollen ännu roligare att följa. Med hjälp av olika sajter på nätet går det idag att utmana sina vänner i att vara den bästa tränaren. Man väljer ut sitt manskap och tar ställning till allt som händer spelarna, lagen under säsongen och där man får poäng utifrån spelarnas insatser på gräsmattan. En utmärkt väg att gå för att hålla intresset uppe under en hel säsong – inte bara för ditt favoritlag – för hela ligan/ligorna.

Ett annat knep är betting. Vad som uppstår när man placerat en peng på en match är att den nu plötsligt betyder något för en själv. Det är inte alltid favoritlaget spelar, så när två andra lag möts och man sitter där i soffan med inget annat att titta på blir man genast mycket mer engagerad i kampen när man knappat in summan och lagt sitt spel. Är man osäker på vad man ska spela så finns det alltid hjälp att tillgå från bettingexperter. Vill man läsa om betting och få tips så är MrBet.se ett bra alternativ.

Spela med bonuspengar
Precis som alla online casinon skyltar med ”Få free spins när ni blir registrerar er” så finns det flera varianter på gåvor från bettingbolag; välkomstbonus som ger en mer pengar på kontot, pengarna tillbaka om man förlorar sin första satsning eller pengarna tillbaka om matchen slutar 0-0. Om man utnyttjar de här gåvorna, som de olika spelbolagen faktiskt lockar med för att spelaren ska välja just deras spelsajt, kan man minimera riskerna att förlora och istället öka chanserna att vinna. Att spela med bonuspengar är en god idé, så länge spelbolagets omsättningskrav är rimliga (normalt behöver man omsätta bonussumman mellan 6-10 gånger innan man får lov att göra uttag efter vinst). Därför bör man alltid läsa igenom bonuskraven innan man väljer vilket spelbolag man vill lägga sina fotbollsbets hos.

Följ ovanstående knep om ni vill sätta krydda på fotbollssäsongen!


Intresseklubben noterar spottar ur sig
ointressanta småartiklar varje dag, året runt!
Glöm inte det!

Sveriges Sexiga Geografi


Vad är detta egentligen?